19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
mehmetp @ 18.05.2023
Tam bağımsızlık yolundaki çetin mücadelemizin başlangıcı, milli bütünlüğümüzün, istikbal ve istiklalimizin temeli olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılını kutlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı istiklal kıvılcımı, milletimizin azim ve kararlılığı ile kurtuluş destanına dönüşmüş ve milletimize vurulmak istenen esaret zincirleri defedilerek Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ile taçlanmıştır. “Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!” sözleriyle milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılması ve korunmasında Türk gençliğine duyduğu güveni dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu müstesna günü gençlerimize armağan etmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kurtuluş mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz.

TKKKF - Duyuru - 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun




R_2d

R_2f


R_3a
R_3e
R_3f

R_3g
R_3k
R_3l

info@tkkkf.com
Linkler

Kurucu Dernekler

©  Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu V2.0.193
Written by Jesus_Tr