Merhaba, saka melezi bir kanaryamız var. Bir süredir ayağının üzerine basamıyordu. Pullanmadan ötürü olduğunu düşünüp tedaviye başladık ancak bu sırada bileziğin ayağına yapıştığını ve ayağıyla kaynadığını fark ettik. Bileziği bugün keserek çıkardık ancak ayağının derisi tamamen bileziğe yapışıp kurumuş halde kemikten ayrıldı. Enfeksiyon kapmasın diye sararak pansumanladık. Bir kaç saat sonra ayağı morarmaya başladı. Tavsiyelerinizi bekliyoruz, konu oldukça acil. Teşekkür ederim.
@ 29.06.2016
Yara tedavisine ve pansumana devam edip açık yaraya fito krem sürelim. Ayrıca fazladan ayak dışına antienflamatuar dolin jel sürülebilir.

TKKKF- Merhaba, saka melezi bir kanaryamız var. Bir süredir ayağının üzerine basamıyordu. Pullanmadan ötürü olduğunu düşünüp tedaviye başladık ancak bu sırada bileziğin ayağına yapıştığını ve ayağıyla kaynadığını fark ettik. Bileziği bugün keserek çıkardık ancak ayağının derisi tamamen bileziğe yapışıp kurumuş halde kemikten ayrıldı. Enfeksiyon kapmasın diye sararak pansumanladık. Bir kaç saat sonra ayağı morarmaya başladı. Tavsiyelerinizi bekliyoruz, konu oldukça acil. Teşekkür ederim.




R_2d

R_2f


R_3a
R_3e
R_3f

R_3g
R_3k
R_3l

info@tkkkf.com
Linkler

Kurucu Dernekler

©  Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu V2.0.193
Written by Jesus_Tr