Dünya Yarışması 2019 Hk.
kdogan @ 25.09.2019
Değerli Yetiştiricilerimizin Dikkatine ;

Bu sene Matosinhos-Portekiz‘de 18-27 Ocak 2020 tarihlerinde 68 ‘incisi düzenlenecek dünya şampiyonası için son kayıt tarihi 01 Aralık 2019 Saat 23:59 dur. Dünya şampiyonasına katılım için kuşlarınızı ön kayıt yaptırmanız gereklidir. Ön kayıt formu önlü arkalı olmak üzere toplamda iki sayfa olarak doldurulup, arka yüzündeki feragatname‘nin imzanlaması gereklidir. Kayıt formlarını asılları ile birlikte , ıslak imzalı olarak; Federasyon Yarışması Ankara, Atatürk Yarışması Antalya, Cumhuriyet Yarışması Bursa, Enternasyonal Yarışması İstanbul ve İstanbul Kulüpler haftasının son günü olan 01 Aralık 2019 Pazar günü, Federasyon masalarına ücreti Euro olarak elden teslim etmeniz gereklidir. Islak imzalı kayıt ve feragatname formlarının asılları ve ödemeyi aynı zamanda teslim etmeyen üreticilerin kuşları kesınlikle kayıt edilmeyecektir.
Duyurusu yapılan tarihte kayıtlar kapanacak, ilan edilen tarihten sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.
Ayrıca dünya yarışmasına kuş gönderebilmeniz için sezon içinde gerçekleşecek beş yarışmanın ikisinde kuş yarıştırmanız veya 1 yarışmada kuş yarıştırıp, 1 yarışmada hakemlik yaparak toplamda iki yarışma kuralına uymanız gerektiğinide hatırlatmak isteriz. Bu yarışmalar Federasyon Yarışması Ankara, Atatürk Yarışması Antalya, Cumhuriyet Yarışması Bursa, Enternasyonal Yarışması İstanbul, Türkiye Finali Kocaeli ‘dir.
Dünya Şampiyonası kuş ücreti 1 adet için 25 Euro, katalog 25 Euro dur.
Ön kayıt formunu en alttaki linklerden indirebilir, Federasyon masalarından elden teslim alınabilir, yada mail yoluyla isteyebilirsiniz.
Dünyası şampiyonası ile ilgili programımız ise ilerleyen tarihlerde federasyon sitemizde duyurulacaktır.
Yarışacak tüm üreticilerimize şimdiden başarılar dileriz.

İrtibat için

Senad GÜL 0535 357 79 25 (sgul@tkkkf.com)
Kemal DOĞAN 0532 451 37 76 (kdogan@tkkkf.com)


TKKKF - Duyuru - Dünya Yarışması 2019 Hk.




R_2d

R_2f


R_3a
R_3e
R_3f

R_3g
R_3k
R_3l

info@tkkkf.com
Linkler

Kurucu Dernekler

©  Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu V2.0.193
Written by Jesus_Tr