2019 Yarışmaları Hk.
kdogan @ 29.06.2019
Duyurusu yapılan tüm yarışmalarla ilgili olarak, afiş, salon, konum ve diğer bilgiler tüm kamuoyu ile ilerleyen zamanda www.tkkkf.com adresinden sırasıyla; yarışmalar başlığından, yarışma takvimi sekmesinden, 2019 yarışmalar seçeneğinden detaylı şekilde paylaşılacaktır. Burada paylaşılan bilgiler, gerektiğinde güncellenecektir. İçeriği doğrudan kopyalayarak kullanmak yerine, buraya link vermenizi, takip etmenizi tavsiye ederiz.

Yarışmalarda
Kapı giriş ücreti, her bir ziyaretçi için 10 TL dir.
Kuş kayıt ücreti, her bir kuş için 12.50 TL dir.
Her bir kuş satış masası 150 TL dir.

1-20 kuş kaydettiren 1 masa, 20 den fazla kuş kaydettiren için 2 masa talep etme hakkı vardır. İkiden fazla masa talep edilemeyecektir. Yarışmaya kuş kaydettirmeyen kişilere masa tahsis edilmeyecektir.

Yarışmayı düzenleyen dernekler tarafından temin edilen kuş satış masası ölçülerinin 140x70 cm olması kararı; 02 Nisan 2017 tarihinde İstanbul’da yapılan dernekler toplantısında, toplantıda hazır bulunan dernekler tarafından oy çokluğu ile alınmıştır. Karar 2019 yarışma sezonundada devam edecektir. Her yıl olduğu gibi Enternasyonal ve Türkiye Finalinde katolog ücreti 30 TL dir.

Stand Fiyatları
10 m2 alan için 1,500 TL
20 m2 alan için 2,000 TL
50 m2 alan için 3,500 TL

Bu yıl İstanbul’da düzenlenecek Enternasyonal yarışmasında stand ücretleri farklılık gösterebilir. Bu etkinlikte yarışmanın yapıldığı CNR fuarcılık yetkilileri tarafından fiyat verilecektir. Dernek tanıtım ve organizasyonları için yer talep eden derneklere, satış yapmamaları kaydı ile dernek yeri verilebilir. Bu konuda Federasyon yetkilileri ile görüşmeleri gerekmektedir. Kuş yarıştırmayan üreticiler masa haricinde ancak stand tutabilirler. Kuş satış masalarında malzeme satışı KESINLIKLE yapılmayacaktır. Bunun için ayrıca stand kiralanması gerekmektedir. Stand kiralamak için Ankara Federasyon yarışması ve Türkiye Finalinde Sn. Oğuz ÖZKAYA ile irtibat kurmanız (0532 231 59 09) ,diğer yarışmalarda ise yarışmayı düzenleyen dernek ve kulüp yetkilileri ile görüşmeniz gerekmektedir.

Hakemlik görevi yaptığı yarışmada kuş satış masası isteyen hakemlerimiz, o yarışma kayıtları esnasında mutlaka kayıtlı derneklerine iletip, masa için önceden talepte bulunmalıdır. Hakem olarak görev alacak kişilere ödenecek ücret ise 250 TL dir.

0-99 arası kuş gönderen derneklerin, konveyörlerine konaklama ve diğer hizmetler verilmeyecektir.
100-199 kuş gönderen derneğin 1 konveyörüne,
200-400 kuş gönderen derneğin 2 konveyörüne,
400 kuş ve üzeri derneğin 3 konveyörüne,

Perşembe, Cuma, Cumartesi konaklama ve Pazar sabah kahvaltısı verilir. Diğer ihtiyaçlarını konveyörler kendileri karşılar. Ayrıca konveyörler Federasyonun görev verdiği işleri yapmakla mükelleflerdir.

Ankara (Federasyon Kupası)
Antalya (Atatürk Kupası)
Bursa (Cumhuriyet Kupası)
İstanbul Enternasyonel (Ötüm yarışması da dahil)
Türkiye Şampiyonası (Ötüm Yarışması da dahil)
ön kayıtlı yarışmalardır. Diğerleri ise kulüp ve ötüm yarışmaları olup etkinlikleri düzenleyen dernek ve kulüplerimiz tarafından organizasyonlarının, yapılışları konusunda duyurusu paylaşılacaktırlar.

2019(20) Portekiz Dünya Şampiyonasına kuş göndermek isteyen üreticilerimizin; 2019 yarışma sezonunda Federasyon Kupası, Atatürk Kupası,Cumhuriyet Kupası, Enternasyonal ve Türkiye Finali de dahil en az iki yarışmasında kuş yarıştırmak zorundadırlar. Federasyonun bir yarışmasında hakemlik görevi yapmış, bir yarışmasındada kuş yarıştırmış hakemlerimiz, bu kurala uymuş sayılıcaktır.

Kuş kayıt işlemleri her zamanki gibi üyelerin kayıtlı olduğu dernekleri üzerinden yapılacak olup, kayıt edilen kuşlar derneğin konveyörleri tarafından teslim edilip / alınacaktır.

Değişiklik duyurusu yapılmayan önceki sezondaki kurallar aynıdır.

Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu Yönetim Kurulu olarak; 2019 yarışma sezonun tüm dernek, kulüp ve camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını dileriz.


TKKKF - Duyuru - 2019 Yarışmaları Hk.




R_2d

R_2f


R_3a
R_3e
R_3f

R_3g
R_3k
R_3l

info@tkkkf.com
Linkler

Kurucu Dernekler

©  Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu V2.0.193
Written by Jesus_Tr