Almeria 2017 Hk. Duyuru
jesus @ 16.01.2017
Değerli arkadaşlar, sizlerinde bildiği gibi İspanya Almeria’daki Dünya Yarışması için haftalar önce hazırlanmaya başladık. Avrupa Birliğinde geçerli Sağlık sertifikaları , Analiz raporları , Ata karnesini hazırladık. Cuma günü indiğimiz Malaga Havaalanında tam net olmayan ama, “İspanya’ya Türkiye’den canlı hayvan giremez“ hükmü ile karşılaştık. (Bu hükmün sebebi olarak Avrupa birliği ülkerinin bir çoğunda kuş gribi vakalarının görülmesi olduğunu düşünüyoruz.)

Dış İşleri Bakanımız Sn. Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’nu Av. Aziz ÇETİN arayarak bilgi verdi. Sn. Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’da Madrid Konsolosluğundan bir ekip görevlendirdi. Aynı zamanda COM Başkanı Carlos RAMOA ile Almeria Yarışması Veterineri de gerekli çalışmalara cuma günü başladı. Fakat cuma günü bir sonuç alınamadı.

Araya giren cumartesi ve pazar günü maalesef herkesin elini kolunu bağladı. Ama hem Dışişlerimiz, hem COM Yönetimi, hemde Almeria Veterinerliği, pazartesi için umutlu olduklarını tarafımıza beyan ettiler. Bu arada kuşlarımıza her gün rutin bakımları 2 konveyör arkadaşımız tarafından yapıldı. (Kuşlarımız gümrüklü alanda oldukları için sadece görevli arkadaşlar bakım yapma yetkisine sahipti)

Bu sabah (pazartesi) büyük umutlarla COM Başkanı Carlos RAMOA’da Almeria’dan Malaga’ya geldi ve görüşmelere başladık. Aynı zamanda Madrid Büyükelçiliğimizde görevli Burak Beyde Madrid’de gerekli görüşmeleri yaptı.

Ne yazıkki kuşlarımızı İspanya’ya kabul ettiremedik. Kuşlarımız şu an son derece sağlıklı ve rahat bir şekilde Malaga Gümrüklü Bölgesinde beklemektedir. Ve en kısa zamanda uygun uçakla ülkemize geri geleceklerdir.

Kuşların gelişi ve size teslimi TKKKF sitesinden bildirilecektir.

Tüm üretici ve üyelerimize duyurulur.


TKKKF - Duyuru - Almeria 2017 Hk. Duyuru




R_2d

R_2f


R_3a
R_3e
R_3f

R_3g
R_3k
R_3l

info@tkkkf.com
Linkler

Kurucu Dernekler

©  Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu V2.0.193
Written by Jesus_Tr